Op 21 september jl. was het zover! Met een grote groep kinderen naar attractiepark Slagharen.

‘s Ochtends in alle vroegte verzamelden we bij de hoofdingang van de OZG locatie Lucas en toen alle koppen waren geteld zijn we in een touringbus gestapt die ons naar Slagharen bracht! Wat zeker het vermelden waard is, is dat de touringbus is gesponsord door de Rotary Club Pekela. Dit stellen wij natuurlijk zeer op prijs en via deze weg nogmaals dank voor dit goede initiatief!
Rond 10 uur stonden we met ons allen op het park en gingen de groepjes ieder hun weg. De grotere kinderen vermaakten zich uiteraard aan de meer gewaagdere attracties, zoals de achtbaan en een vrije val van weet-ik-hoeveel-meter-hoogte! Maar ook deze meiden en jongens vonden de wateractiviteit een uitdaging.
Favoriet was zeker de wildwaterbaan, met ons allen in een kano een nat pak halen! Maar dat deerde de kids niet, in vlot tempo werd er naar andere leuke attracties gezocht.
Voor de kleinere kinderen was de draaimolen natuurlijk super, maar ook deze groep haalde een nat pak in de waterattractie.
Tussen de middag hebben we met ons allen gegeten, lekker een frietje met een kroketje of frikadel.
Nadat iedereen weer verzadigd was, konden we vol energie de laatste uurtjes op het park doorbrengen. Nog één keer in de zweefmolen, reuzenrad en met een bootje van de glijbaan af en om 16 uur weer verzamelen voor de terugreis.
Leuk om te zien is dat de kinderen contacten hebben gelegd, dus de bus was op de terugweg wat rumoeriger dan heen, alhoewel her en der werd er ook een oogje dichtgedaan.
Kortom, een geslaagde dag!

De foto’s die gemaakt zijn, staan ook op de website, om nog even na te genieten.