In de zomervakantie 2014 hebben we een grote bus gehuurd. We gingen met 4 begeleiders van Stichting Zonneschijn, groepsleiding van Reik en kinderen van Reik naar Drouwenerzand.

De kinderen hadden de leeftijd van 8 jaar en ouder en kwamen uit meerdere groepen van deze instelling.

Rond de middag kwam de bus aan bij Reik en konden de kinderen en begeleiders instappen richting Drouwenerzand.

Het was een hele warme dag, maar gelukkig is het eten en drinken gratis op het park, dus dorst viel goed te lessen. Ook de patat, frikadellen en kroketten gingen er prima in deze dag. Sommigen hadden een rem nodig, anders bleven ze maar eten van al die heerlijke vette hapjes.

Het was vrij rustig, dus lange wachtrijen stonden er niet. Sommige attracties waren heel cool, dus deze apparaten werden steeds opnieuw genomen. Vooral een attractie waarin je steeds over de kop gaat. Gelukkig waren ze niet misselijk geworden en is de bus ook schoon gebleven.

Al met al was het een gezellige middag en op de terugreis in de bus hebben we nog gezellig gekletst en liedjes gezongen.

De begeleiders van Stichting Zonneschijn kregen nog een lieve kaart met een doos Merci en deze heb ik thuis heerlijk opgegeten. Ik heb nog vaak even terug gedacht aan deze warme gezellige dag met leuke kinderen en pubers die even lekker een middag los konden gaan in hun zomervakantie.