Na de veiling die vorig jaar gehouden is voor de stichting, zijn er een aantal kunstenaars geweest die hun kunstwerk hebben geschonken aan st. Zonneschijn. Als bestuur vinden wij dat natuurlijk heel erg fijn en willen we deze kunstenaars nogmaals heel hartelijk bedanken.

Van de kunstwerken zijn foto’s gemaakt en deze staan op de website. Graag willen we ze nogmaals onder uw aandacht brengen, zodat u kunt zien of er misschien een kunstwerk tussen zit waar u een mooi plekje voor weet om het op te hangen of neer te leggen.

Mocht er een kunstwerk zijn dat u graag in uw bezit zou willen hebben, dan kunt u contact opnemen met het bestuur om tot een prijsafspraak te komen waar zowel u als stichting Zonneschijn blij van worden.

Het geld dat we hiervoor ontvangen, gaan we gebruiken voor het maken van kerstpakketten voor een aantal gezinnen met kinderen, die het niet zo breed hebben en die wij graag willen verrassen met iets lekkers van de kerstdagen.