Zaterdagmorgen 2 juli vertrokken vanaf de OZG locatie lucas een groepje kinderen met 3 begeleiders van Stichting Zonneschijn. Nick, Kevin, Yoran,Daan,Emiel,Max, Fabienne en Sanna hebben genoten van een leuke dag in Wonderwereld in Ter Apel.

We werden ontvangen in de Wonderwereld door een begeleidster die eerst iets vertelde over het park, daarna gingen de kinderen een vleermuis knutselen en sommigen waren verkleed als ridder. Na het knutselen kregen we een rondleiding door het park en konden we kennismaken met vele soorten uilen, gieren en veel andere dieren, zelfs de trollen ontbraken niet. En wat konden de jongens zich uitleven in de grotten, het duurde dan ook niet lang of ze hadden wel een stok of tak gevonden en ze waanden zich in oorlog als ridders. Natuurlijk krijg je honger na zo`n gevecht en de meegenomen broodjes en drinken kwam goed van pas. Na het eten mocht ieder een kadootje uitzoeken, als herinnering aan deze dag. Toen na wat dollen nogmaals de uilengrotten in en de speeltuin verkennen en beklimmen, het was inmiddels 15 uur en tijd om naar Stadskanaal naar de MC Donald te gaan. Daar werd het uitstapje afgesloten met een happy meal. Het was een leuke gezellige dag met tevreden kindergezichtjes toen we om 17 uur weer bij de OZG aankwamen.

Lieve Nick, Yoran,Kevin, Emiel,Daan, Max, Fabienne en Sanna jullie waren heel gezellig, kijk maar gauw naar de foto`s van de dag en schrijf een stukje in ons gastenboek. Groetjes Ninet, Ans en Greetje